flytt

nu ringde de nyligen angående lägenheten som vi var intresserade av o vill vi ha den så får vi deen :D wie. ska ringa till hon som bor där nu runt 12, hon är lite svår att få tag på eftersom hon är läkare men 12 kunde hon svara iaf :) åh, hoppas verkligen att den är bra, bättre än den vi har nu :) så ikväll kommer en till o kollar på vår lägenhet. har radan varit 6 st här o kollat. ska bli så skönt att flytta :D lägenheten kommer ju både vara större och billigare. 

Alvin sover, så skönt för han är väldigt gnällig. Han blir jättetrött men vill inte ligga ner nu när han faktiskt kan sitta själv. nepp, då blir det inte mycket sömn för han, nästan så han somnar sittandes ibland lillen. :p försöker få han att ligga men inte lätt alltid.

igår var jag o alvin själva hemma, blev fiika med terre på stan, sedan mötte vi upp ninni och var med henne när hon käkade. Bar sedan iväg hem, träffade på en mamma ur föräldragruppen på väg hem. det började även regna när vi gick hem, men som tur var och för en gångs skull hade jag min regnjacka med :) försökte få alvin att sova när vi kom hem men icke.
runt 8 kom johan hem och tjugo över kom några och kollade på vår lägenhet. 

nu blir det att käka :)




Kommentarer
Postat av: Natha Patha

Ska ni flytta igen?? :o :o

Och en hund?? :D Gud va nice :D

Hoppas allt är bra med er i Karlstad. Här i göteborg flytter allt på än sålänge. :D



/ Kramar natha

2009-08-29 @ 15:58:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0