flytt

nu ringde de nyligen angående lägenheten som vi var intresserade av o vill vi ha den så får vi deen :D wie. ska ringa till hon som bor där nu runt 12, hon är lite svår att få tag på eftersom hon är läkare men 12 kunde hon svara iaf :) åh, hoppas verkligen att den är bra, bättre än den vi har nu :) så ikväll kommer en till o kollar på vår lägenhet. har radan varit 6 st här o kollat. ska bli så skönt att flytta :D lägenheten kommer ju både vara större och billigare. 

Alvin sover, så skönt för han är väldigt gnällig. Han blir jättetrött men vill inte ligga ner nu när han faktiskt kan sitta själv. nepp, då blir det inte mycket sömn för han, nästan så han somnar sittandes ibland lillen. :p försöker få han att ligga men inte lätt alltid.

igår var jag o alvin själva hemma, blev fiika med terre på stan, sedan mötte vi upp ninni och var med henne när hon käkade. Bar sedan iväg hem, träffade på en mamma ur föräldragruppen på väg hem. det började även regna när vi gick hem, men som tur var och för en gångs skull hade jag min regnjacka med :) försökte få alvin att sova när vi kom hem men icke.
runt 8 kom johan hem och tjugo över kom några och kollade på vår lägenhet. 

nu blir det att käka :)




hittad.

nu är batteriladdaren till kameran hittad, har nu istället tappat bort usbkabeln till kameran så kan inte lägga in bilderna ändå. men jag är glad att vi iaf kan ta bilder. har ju tagit en massa med mobilen medans den har varit borta men så skönt att ta bilder med en riktig kamera :D  jag är såå glad.





närmre än man tror.

ja, så är det. svininfluensan är närmre än man tror. Alvins farbrors tjej var nyligen i Turkiet och kom hem i lördags, i dag fick hon veta att hon har denna influensa. usch säger jag bara. som tur är ska vi till alvins läkare i moorgon, så ska höra lite hur smittsamt det är och så.
Hoppas hon klarar sig bra o vi också. men eftersom hon sovit hos ogge o hela familjen så tar vi avstånd så vi ser att hon blir bra :)
känns inge roligt att inte kunna träffa de, men bättre att vara på den säkra sidan :)





en mysig lördag var det :)

igår tog vi oss en promenad ner till stadsträdgården och fikade :) dock var det väldigt mycket mygg så kunde inte sitta o njuta så mycket tyvärr. men vi gick runt liute där, det är ju så fint :) sedan åkte johan o handlade medans jag o alvin gick hem, han fick lite käk sen somnade både han o jag väldigt gött i sängen. var behövligt.

På kvällen blev det grilla med mamma, pappa o syster. så jag, johan o alvin tog oss en promenad ända till sundsta badhus, för vi sat bakom där o grillade. var jättemysigt där faktiskt :) älgkött blev det, pappas speciallare och det var super gott. tack för maten! :)

så här söt var alvin i vagnen ;p


Alvin tycker att fingrarna är riktigt goda, mestadels tummen men de andra funkar de med ;)


tiden går så fort, alvin pratar en massa, försöker få han att sitta men det är fortfarande lite ostabilt men vi har ingen brådska med det ;p på onsdag är det dags för läkarbesök på bvc för alvins del. får se hur han växer o hur han mår. Han väger nog ganska mycket nu, har ju inte varit där sen i juli. ska bli skönt o komma dit igen :)






ett halvt år

hipp hurra för i dag fyller alvin 6 månader, ett halv år. helt otroligt vad tiden går fort. dagen spenderade vi mestadels i en bil men trevligt ändå :) åkte ner till falkäping där johans sjukgymnast är, gick bra men johan fick väldigt ont. sedan for vi ner till gällstad till lager 157, för jag hade "presentkort" där, men blev inte mycket fyndande, blev ett frank dandy linne o tre frank dandy trosor :) kom på nu att jag även skulle ha köpt den där mössan jag kollade på men får bli nästa gång de ;p
hade tänkt köpa mig jeans men inga passade ju :/
mamma var även meed :) alvin var dock väldigt gnällig o vi kom inte på varför först, men sen stoppade johan in sitt finger för att kolla om det kliade på hans tandkött o det ju självklart de. så alvin bet pappa på fingret så det nästan domnade bort ;p hehe, men tack för en trevlig resa iaf!

nu blir det sängen, ska bli såå skönt.







RSS 2.0