sover inte hemma inatt

just nu sitter jag i en soffa och bloggar ;p är ute i kolonilotten med min lilla familj :) joohan vaggar alvin till sömns, jag bloggar och ville har somnat. Skulle egentligen varit en hemma kväll med greys anatomy men denna kväll var den enda som funkade för oss att åka hit så så fick det bli :) skönt att komma iväg lite faktiskt. det är dock lite kallt, men mycket tända ljus och mina nya jättesköna skor gör susen :) försökte lägga upp bild på skorna men gick inte.

Nu poppas det popcorn, så ska vi se på något kul program tror jag :)

Hoppas ni alla andra har en bra onsdags kväll.










födelsedag

i lördags blev johan lika gammal som mig :) hela 19 år. GRATTIS! på fredagen blev det en överraskningsfest för han, festen hölls i skåre. Johan trodde att han o jag skulle vara själva hemma o bara mysa, men nejnej, så blev det inte. Ogge o sebbe kom o hämtade oss och då bar vi iväg till en lokal i skåre där alla väntade på han :) det blev lyckat :)
på söndagen blev det kalas för släkt, var ute i johan mamma o leifs kolonilott, mycket trevligt. Leif hade stått o gjort en gryta jättelänge, när den väl skulle serveras ställdes den på ett väldigt ostabilt bord och trillade då i backen, grytan hamnde i gräset, så pizza fick det bli ;P
Av mig fick johan kalsonger, parfym och en klocka :)

Grattis älskling än en gång :)








tiden går så fort.

igår var vi hos Alvins farmor och åt langos. det var gott :) även allvins farbror ogge o hans tjej lova var med och åt, trevligt :) för er som inte vet vad langos är friterad potatisbröd som man skär upp och stoppar massa gott i. t.ex, räkor, ost, skinka, creme fraiche m.m.

nu är det mycket nytt som händer, skrev kontrakt på ny lägenhet i går, så 1/11 är lägenheten vår :) fick även reda på att vi får hämta Ville på onsdag, så om vi har bil blir det så. ska bli så himla kul att få hem han, fick även bilder på alla valparna igår, så söta :) kommer nog hälsa på han på söndag om vi åker till örebro för att hälsa på johans mormor o morfar som är i deras stuga där. 

Idag blir alvin 7 månader, ohej vad fort det har gått. Han har nu fått sin första tand, den har kanske inte kommit upp riktigt helt men spetsen är upp iaf. Har inte kollat något mer men den är nog ute mer nu :) Han bubblar sitt dregel hela tiden ;p Bus är det bästa han vet, när pappa kittlar han på magen och låter roligt, det är kulkul.

i morgon blir det kräftskiva hemma hos sara i kil, kommer bli skoj :)

Ha en bra dag :) 





RSS 2.0