fortfarande varmt

jag är såå trött, alvin håller på o somnar o johan sitter ute o tar sig en öl medans jag sitter här, vad ska jag göra då? hm,  får väl ta o göra johan sällskap för det är ju så fint väder :)  klockan är 8 o det är fortfarande hur varmt som helst, det är ju helt otroligt.

vad kommer ni göra i sommar?







nytt

blev ikea idag o fick med oss nya saker hem, hade lite pengar eftersom johan sålde sin moped denna månad, resten av månaden får vara snål, men är ju kul o ha lite  ordning när hela johans släkt kommer nästa helg o vill förmodligen se hur vi bor. det var ju ändå fynd de mesta vi hitta :)

det blev denna tv-möbel:


dessa tavlor:


denna lampa:



blev även hylla o spegel o en cool blomma, återkommer med bild på den :)







ankorna.

i går låg vi ute på förmiddagen, då fick vi besök av ankorna, o de kom väldigt nära som ni ser, har inte zoomat ;P






alvin låg o kollade på ankorna :)




sovmorgon.

så härligt, dagen började med sovmorgon, efter att matat alvin i morse så somnade vi om allihopa o det var himla skönt. blir inte så ofta det händer så man får ta vara på när det händer :)

igår var vi på bergvik o försökte hitta dopkläder, men icke. hittade till alvin men icke till oss. blir galen på kläder, finner aldrig något bra, var väl någon klänning på vila men var inte 100%  säker om jag tyckte om den o johan pratade i telefon så fick inte så mycket svar om den var bra ;p
så v i köpte med färska räkor o åkte hem o åt :) smaskens, bakade även kladdkaka i muffinsformar igen, fick då ett sms av syster lojs med en förfrågan om grillning hos de. så vi for dit o grillade :) kunde tyvärr inte stanna så länge, hade lovat min andra syster skjuts hem från karlskoga, så eftersom vi hade johans mammas bil kunde jag hämta henne så vi for karlskoga. somnade gott när vi kom hem :)

hämtade även dopklänningen i går o den var jättefin, hade blivit väldigt ren tyckte vi faktiskt :) skönt. provade den även på alvin, lite stor men inte alls mycket så det är bra :)








kusinerna, victor, alvin, moa







mammaträff

i morse bar jag o alvin iväg till museeparken för att träffa mammorna o deras små gullungar fårn föräldragruppen. Jag gick även upp i morse o bakade kladdkaka o tog med mig, kladdkaka i muffinsformar,  så himla smart o gott :) det är faktiskt väldigt trevligt att träffa andra mammor och även kul för alvin att träffa barn i hans ålder. blev fika o mass prat på en filt i museeparken. väldigt lugnt där faktiskt.
Alvin var snäll, väldigt trött men han höll sig vaken ett tag, låg på filten o myste. Han fick även ligga lite bredvid clara o de var ju så söta tillsammans :) de höll till och med  handen som ni ser ;)

 
alvin o clara






vill ha..

har hittat den absolut sötaste hund som finns tror jag, vi vill så gärna ha, men tyvärr har vi inte råd just nu. får bli om några år. men denna hund kommer det bli iaf. en shar pei.  vi har letat ett tag efter den på internet, ha rinte vetat vad den hetat  så sögt på knubbig hund o massa men efter att johan suttit en timme o letat så fann han den :) så här är den:









café slussvakten

dagen började med en dusch, tvätta en tvätt och sedan ut i det fina vädret :) blev en fika på cafe slussvakten. mycket trevligt måste jag säga :) bättre än vad jag trodde om jag ska vara ärlig. blev dricka, chokladboll o glass, mums. sedan gick vi o la oss bredvid kanalen o myste i solen :) himla skönt men det är ju såå varmt.
alvin var snäll som vanligt, han låg i vagnen o busa för sig själv med leksaker. skönt att han faktiskt kan bara ligga i vagnen sådär för sig själv och att han inte gnäller då.
kikade även in på affären smultronstället, hittade jättefina dopkläder till alvin, de är inte köpte än men jag hoppas att vi köper de. lite dyrare än vad vi tänkt men han döps bara en gång ;)

nu sitter johan på balkongen o grillar kyckling som vi ska äta, här inne är stripsen i ugnen, så snart är det mat. ska bli så himla gott. sen blir det väl att åka o handla kan jag tänka mig, ska försöka baka lite bullar tills i morgon. för då är det träff med mammagruppen o deras godingar till barn :) himla mysigt faktiskt, o speciellt när det är fint väder så man kan sitta ute. :) hoppas vädret håller i sig :)







mina chips :)

nu har jag äntligen fått mina chips :D så ikväll blir det mys.







cream cheese chips

detta är de absolut godaste chipsen men shälvklart finns de i varken på ica haga eller konsum, de närmsta affärerna. dock finns den i kil o på maxi. men vem kan åka  dit? har precis ätit upp den påsen vi hade hem så jag behöver en ny påse ;) någon som kan komma med de? ;)









myser

alvin myser :)

 







årets första..

myggbett har jag fått :(

 







trött

ja, det är vad jag är efter dessa dagar. alla vänner har ju tagit studenten o de skulle ju självklart firas :) först sundsta, sedan tingvalla, sedan hem och hämta paket, hem till sara, vicky, malin, maria, terre o amanda. full fart hela dagen. GRATTIS tjejer :) ni har gjort ett riktigt bra jobb. o amanda, extra gulstjärnor till dig som till och med fick två stipendium. :)

blev inte många bilder eftersom jag tog med mobilen så jag glömde, men här kommer malin och sara iaf :)
 


i dag blev det först systerdotter som hade skolavslutning i kyrkan, sedan hem o få i sig mat, fixa paket o iväg till säffle. blev  dock tyvärr försenade till själva utspringningen men följde iaf med hem till kära caroline :) åh, du har varti så duktig gumman. var nog skönt för dig att byta skola iaf :)

nu är vi hemma igen och i morgon blir det ner o kolla på balen :) tingvallas bal, så det ska bli kul o se alla fina :)


här är stora tjejen som får sitt första sommarlov :)
 






slappis

kollade på alvin en efter att han legat en stund i sitt babygym, då låg han såhär ;p han är ju för rolig. ser ut som en riktig slappis tycker jag.








mysterie

vart har en ruta på mattan tagit vägen?







smakat potatis.

måste berätta, alvin smakade sin första potatis i fredags.  han tyckte inte att det var speciellt gott :p mycket grimarser. men fick tips om att prova burk maten. potatis och majs så  den inköptes i kväll, så ska vi testa den i morgon :) hoppas han tycker att den är lite godare :)
vi var på BVC i torsdags och då vägde alvin 7400g och var 65cm lång. stora grabben nu.





måndag.

morgonen började med att möta upp mammorna i föräldragruppen, mycket trevligt :) blev fika i museeparken och massa prat. alla barnen sov till en början men sedan vaknade en efter en. alvin vaknade såklart först och när alla andra hade vaknat så började alvin bli lite små gnällig eftersom han redan hade hunnit blivit trött igen :p sedan begav jag o alvin oss in till stan för att träffa syster/moster ninni. blev lunch på waynes :)
gick sedan till kappahl för att köpa kläder till alvin :)
detta inköptes:
 
 


hittade även ett par läckra brallor till mig :)







måste hitta kamerasladden.

i dag ska jag äntligen få håret fixat igen, var ett tag sen nu så ska bli skönt nu när sommaren kommer och alla  tar studenten o alvins dop o en massa :) så det blir hem till vicky i kil senare, kommer även ta med mig grabbarna :) ska bli kul o se hur hon o sebban bor nu för tiden, har ju inte sett det än.
idag är det även klart, dopet. Det blir karolin som är prästen. det är syrrans barndomskompis. :) så det är lite kul när man känner henne lite.

i morgon är det 4månanders konntroll på BVC som gäller. Alvin blir alltså 4 hela månader i morgon, han blir så stoor. då får han till och med börja att smaka på potatis. lillgrabben är inte så liten längre. Han är så mysig för han upptäckte sina fötter för någon vecka sen och nu får aldrig de små fötterna vara ifred. han håller i dom hela tiden :) igår vände han sig från mage till rygg, han fick lite hjälp av oss men han var väldigt duktig måste jag säga :)
mamma kommer hit sen, alvins mormor :) vi ska iväg och köpa potatis på potatislandet. :) de är tydligen billigare där.

Hittar inte sladden till kameran så kan inte lägga in bilder, + att laddarsladden är borta så kameran har inga batterir kvar. måste verkligen leta upp det. får återkomma med bilder när jag hittat sladdarna :)







RSS 2.0