sovmorgon.

så härligt, dagen började med sovmorgon, efter att matat alvin i morse så somnade vi om allihopa o det var himla skönt. blir inte så ofta det händer så man får ta vara på när det händer :)

igår var vi på bergvik o försökte hitta dopkläder, men icke. hittade till alvin men icke till oss. blir galen på kläder, finner aldrig något bra, var väl någon klänning på vila men var inte 100%  säker om jag tyckte om den o johan pratade i telefon så fick inte så mycket svar om den var bra ;p
så v i köpte med färska räkor o åkte hem o åt :) smaskens, bakade även kladdkaka i muffinsformar igen, fick då ett sms av syster lojs med en förfrågan om grillning hos de. så vi for dit o grillade :) kunde tyvärr inte stanna så länge, hade lovat min andra syster skjuts hem från karlskoga, så eftersom vi hade johans mammas bil kunde jag hämta henne så vi for karlskoga. somnade gott när vi kom hem :)

hämtade även dopklänningen i går o den var jättefin, hade blivit väldigt ren tyckte vi faktiskt :) skönt. provade den även på alvin, lite stor men inte alls mycket så det är bra :)








kusinerna, victor, alvin, moa







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0