tiden går så fort.

igår var vi hos Alvins farmor och åt langos. det var gott :) även allvins farbror ogge o hans tjej lova var med och åt, trevligt :) för er som inte vet vad langos är friterad potatisbröd som man skär upp och stoppar massa gott i. t.ex, räkor, ost, skinka, creme fraiche m.m.

nu är det mycket nytt som händer, skrev kontrakt på ny lägenhet i går, så 1/11 är lägenheten vår :) fick även reda på att vi får hämta Ville på onsdag, så om vi har bil blir det så. ska bli så himla kul att få hem han, fick även bilder på alla valparna igår, så söta :) kommer nog hälsa på han på söndag om vi åker till örebro för att hälsa på johans mormor o morfar som är i deras stuga där. 

Idag blir alvin 7 månader, ohej vad fort det har gått. Han har nu fått sin första tand, den har kanske inte kommit upp riktigt helt men spetsen är upp iaf. Har inte kollat något mer men den är nog ute mer nu :) Han bubblar sitt dregel hela tiden ;p Bus är det bästa han vet, när pappa kittlar han på magen och låter roligt, det är kulkul.

i morgon blir det kräftskiva hemma hos sara i kil, kommer bli skoj :)

Ha en bra dag :) 





Kommentarer
Postat av: ninns

tiden bara springer bort.. å snart flytter ni å. Igen :P Jaijks!! Struktur gott folk ;)

2009-09-07 @ 10:17:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0