alvin blir så stor

glömde skriva igårkväll om hur taco kvällen var och hur det var för alvin att träffa faster så får göra det nu, bättre sent än aldrig :)
kvällen var inte hos leif utan det blev hemma hos alvins farmor tina istället. Vi kom dit ganska tidigt så vi lånade bilen och åkte o handla barnmat som har i princip tagit slut i varenda affär. det har blivit något tillverkningsproblem så vi har haft det väldigt krångligt med de, men fick tag på lite i går som tur var :) sedan åkte vi tillbaka till tina och satte oss och vänta på caroline som skulle komma ända från hemsedal. runt 7 tiden kom hon hem. alvin låg dock och sov men vaknade självklart när vi skulle sätta oss och äta. han fick då sitta med mig under maten och kolla på alla som var jättespännande :)
Söt tyckte hon såklart att han var, och att han är hur snäll som helst. och det är han ju :) världens snällaste. inte ett enda gnäll iprincip under hela kvällen, vår lilla ängel. Tack för en trevlig kväll och den goda maten :)

Måste berätta lite om alvin också. Han har börjat prata oavbruet på morgonen i sängen, förmodligen berättar han allt han har drömt ;p det är så mysigt att vakna till. händerna är väldigt intressanta och goda, de är i munnen hela tiden och tungan är i princip ute hela tiden, den verkar inte riktigt ha koll på. Ligga ner är inte alls kul längre, nästan bara sitta som gäller och han är så duktig på det, fast såklart behöver han fortfarande stöd men han kan väldigt bra ändå. Rulla över på sidan kan han också, igår var han när på att rulla till magen men var lite klurigare det så han stannade på sidan istället. Han sover nästan hela natten, beroende på när han får maten på kvällen. högst en gång om natten vaknar han och vi njuter. det är så skönt att få sömn, den behövs. Han är helt klart en riktigt go myspojke :)



alvin i sitt babygym :)                                    
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0